exclusiv inspectoratul şcolar sibiu se mută de pe berăriei pe strada turismului

ISJ Sibiu va părăsi actualul sediu pentru că imobilul în care funcţionează în prezent a fost retrocedat, iar perioada de graţie expiră la 1 iunie 2012. Nou sediu va fi într-un imobil situat pe strada Turismului, lângă Casa Corpului Didactic.exclusiv inspectoratul şcolar sibiu se mută de pe berăriei pe strada turismului

Sibienii care s-au obişnuit să meargă pe strada Berăriei la numărul 2 pentru diferite probleme la Inspectoratul Şcolar Sibiu, vor trebui ca pe viitor să uite această adresă. Asta pentru că ISJ Sibiu se va muta cel mai probabil până la finele anului într-un sediu nou.

„Noi funcţionăm acum într-un imobil ce a fost retrocedat, iar în iunie expiră perioada de graţie de 5 ani în care nu se permitea schimbarea destinaţiei. S-a găsit o soluţie pentru mutarea sediului şi anume într-un imobil de pe strada Turismului, lângă Casa Corpului Didactic. Este vorba de un imobil nou, dar se va face schimbare de destinaţie pentru că el era gândit pentru altceva. Trebuie să facem o altă licitaţie de execuţie”, a explicat Constantin Gorun, inspector general la ISJ Sibiu.

Plătesc chirie

Pentru că mutarea nu este posibilă până în iunie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu va plăti chirie proprietarului de drept al imobilului de pe Berăriei, până ce lucrurile se vor finaliza. „Nu este vorba de o sumă mare. Putem să stăm acolo câtva timp în chirie. Nu ne dă nimeni afară”, a ţinut să mai precizeze Gorun.

Actualul imobil a fost retrocedat căte reprezentanţii unei etnii religioase din Alba Iulia.

Ultima oră

Comentariul meu