pustai despre meciul cu dacia mioveni: “este cel mai important meci de până acum pentru noi”

Reveniţi în faţa propriilor fani după succesul din etapa trecută de la Sibiu, medieşenii privesc cu teamă meciul cu ultima clasată, mai ales că argeşenii au învins în tur cu 4-2.pustai despre meciul cu dacia mioveni: “este cel mai important meci de până acum pentru noi”

Matematicianul Pustai speră ca elevii săi să lege în sfârşit două victorii consecutive în această ediţie de campionat după partida de marţi de la ora 19.30. Gaziştii îşi laudă însă adversarul înaintea acestei partide.

“Ne aşteaptă mâine seară un meci poate cel mai important de până acum pentru că victorie ar însemna ca pentru prima dată în această ediţie de campionat să legăm două victorii consecutive şi să obţinem 6 puncte din două meciuri. Din acest punct de vedere acest meci este foarte important chiar dacă jucăm cu ultima clasată. Echipa din Mioveni a dovedit în ultimele trei jocuri că nu este un adversar deloc uşor. La meciul de la Astra a reuşit să înscrie poate cel mai rapid gol al campionatului şi a avut atacuri mai multe decât echipa gazdă”, spune Cristi Pustai.

Ciprian Petre, incert

Medieşenii au şi probleme de lot. Cel mai în formă jucător, Ciprian Petre, este incert. Pustai spune că meciul cu Dacia Mioveni este o şansă şi pentru jucătorii de rezervă ca să arate că merită să fie titulari.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu şi foarte important şi nu sunt cuvinte spuse doar aşa în vânt.

Să sperăm că Ciprian Petre îşi va reveni şi să sperăm că vor intra şi alţi jucători mai proaspeţi care să îşi aducă aportul şi să arate că merită să prindă un post de titular.”, a mai declarat antrenorul Gazului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Parca ziarul se cheama ora de Sibiu, nu de medias… Nu ma intereseaza nimic despre echipa platia din facturi la gaz…