250 de sibieni au participat la minibursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu a organizat săptămâna trecută o minibursă a locurilor de muncă la cererea unui agent economic din domeniul fabricării de accesorii pentru autovehicule, în Sibiu la sediul agenţiei din strada Morilor nr. 51A şi Avrig la sediul punctului de lucru situat pe strada Gheorghe Lazăr nr. 41A.250 de sibieni au participat la minibursa locurilor de muncă

La această bursă au participat pe lângă şomerii aflaţi în evidenţa AJOFM Sibiu şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Astfel cele 250 persoane participante ( 220 de persoane  la Sibiu şi 30 la Avrig) au avut la dispoziţie un total de 51 locuri de muncă pentru următoarele meserii: logistician gestiune flux (1 loc), operatori –confecţioneri (25 locuri) şi  muncitori necalificaţi (25 locuri). Dintre persoanele intervievate 53 au fost selectate în vederea încadrării (38 de persoane  selectate la Sibiu şi 15 persoane selectate la Avrig), urmând ca în perioada imediat următoare să susţină interviuri şi probe de lucru la sediul angajatorului.

AJOFM Sibiu organizează burse ale locurilor de muncă, atât pentru categorii de persoane defavorizate, cât şi pentru meserii cerute pe piaţa muncii de către agenţii economici la nivel local, răspunzând prompt solicitărilor acestora şi oferind cât mai multe oportunităţi de angajare persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

Ultima oră

Comentariul meu