CSU Sibiu a pierdut cu 98-83 în fața celor de la CSU Ploiești

CSU Atlassib Sibiu a pierdut meciul disputat sâmbătă seară la Brazi cu vicecampioana CSU Asesoft Ploiești la capătul unui meci disputat. De la CSU a lipsit Austin fiind menajat din cauza problemelor pe care acesta le are la un umăr, iar acest lucru s-a simțit în partida cu ploieștenii. CSU Sibiu a pierdut cu 98-83 în fața celor de la CSU Ploiești

Echipa pregătită de Cătălin Vulc a pierdut și al doilea meci disputat în această săptămână în deplasare.

De la CSU a lipsit Austin fiind menajat din cauza problemelor pe care acesta le are la un umăr, iar acest lucru s-a simțit în partida cu ploieștenii.

CSU a făcut un prim sfert bun, dar gazdele conduceau după 10 minute cu scorul de 21-16. Ploieștiul a mărit diferența până la pauza mare, la opt puncte, scorul la jumătatea meciului fiind de 47-39.

Sibiul a făcut un sfert trei mai modest, iar echipa gazdă a mărit diferența la 18 puncte, după 30 de minute de joc. CSU a revenit și a redus diferența în ultimele 10 minute, iar partida s-a încheiat cu succesul cu 98-83 în favoarea ploieștenilor.

CSU Atlassib Sibiu va juca în etapa următoare duminică 25 martie, pe propriul teren cu BC Timișoara. Meciul se va disputa de la ora 19.45 și va fi televizat de către Digi Sport.

CSU Ploiești:

Szijarto 5, Burlacu 14, Tica 24, Căpușan 16, Cepulis 18, Hargrove 6, Valahovic 15

CSU Sibiu:

Scott 22, Riley 13, Funn 2, Crăciun 5, Wisseh 32, Khartchenkov 9.

Sursa: csusibiu.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică