video daniela crudu a făcut spectacol în resident club. fanii au asaltat-o toată noaptea!

Peste 500 de sibieni au intrat într-o cursă pentru Cartea Recordurilor într-un club din Sibiu unde 400 de litri de tequila au fost oferiți din partea casei pentru cei prezenți în locație.video daniela crudu a făcut spectacol în resident club. fanii au asaltat-o toată noaptea!

Sibiul a încercat azi noapte doborârea recordului mondial prin cea mai mare cantitate de Tequila băută într-o seară într-un club. Atmosfera a fost incendiară mai ales că Daniela Crudu a fost vedeta ce a încins spiritele.

”Sinceră să fiu nu am mai participat niciodată la un concurs de Cartea Recordurilor, dar sunt sigură că o să fie super tare pentru că o să fie tequila gratis. Normal că o să beau și eu”, a spus Daniela Crudu, îmbrăcată foarte sexy.

Isterie în club

Sibienii au apreciat din plin ideea de a bate un record mondial, iar prezența Danielei Crudu în club le-a deschis și mai tare apetitul pentru distracție și o seară perfectă.

”O seară aproape beton. Superbă! Daniela Crudu face toți banii. Se poate mai mult. 500 de litri de tequila! Țin să precizez că nu suntem un popor alcoolic. Ne place distracția!”, a spus Radu Crețu. [nggallery id=830]

”Clar o să bem pentru că sibienii știu să se distreze și pentru că este spiritul de competiție și în primul rând de respect și prietenie”, a mai spus un alt sibian prezent în club.

Organizatorii sunt optimiști și speră ca recordul lor să fie omologat în curând de cei de la Cartea Recordurilor. Lucrul acesta se va întâmpla însă numai după ce casetele cu înregistrările video vor fi analizate minuțios.

YouTube video

”Încercăm să batem recordul mondial. Sunt convins în proporție de 99 la sută că o să se bea. Sper să avem acest record omologat. Tot ce se întâmplă aici se filmează. O să trimitem la cei de la Cartea Recordurilor și probabil în cel mai scurt timp o să intrăm în cartea Recordurilor cu acest eveniment inedit”, a spus Radu Bischin.

Ultima oră

Comentariul meu