imagine romania va avea finala la sibiu - înscrieri online pâna în 15 aprilie

imagine romania va avea finala la sibiu - înscrieri online pâna în 15 aprilieDaca te-ai saturat sa canti si sa exersezi in casa atunci urca pe scena si arata lumii ce stii sa faci! Festivalul Imagine Romania iti ofera sansa sa canti in fata a sute de oameni, sa cunosti alti artisti ca tine, sa inveti de la artisti cu experienta si sa concurezi pentru un loc pe podiumul Imagine care te va trimite sa canti pe una din scenele Imagine din Europa sau Africa!

In ce stil te incadrezi, nu conteaza – fie cel mai tehnic jazz, cel mai turbat rock, cel mai duios folk sau cel mai futuristic electro – noi apreciem originalitatea, spontaneitatea si curajul. Imagine e pentru tineri plini de energie si creativitate cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani care au compozitii proprii si care vor sa faca parte din viitoarea generatie globala de muzicieni.

Pentru a te inscrie in concurs creaza-ti un profil pe site si da linkul mai departe prietenilor si fanilor. Daca esti beton te invitam la preselectii unde va trebui sa ne canti live, iar daca ne dai pe spate poti ajunge in finala nationala si de acolo la finala internationala!

Pentru inscrieri, intra pe website-ul: http://www.imaginefestival.ro/ !

 In perioada 12-16 septembrie, Piata Mica din Sibiu va vibra de energia transmisa prin muzica participantilor. Imagine Romania + Imagine International = Mai multi artisti, mai multe piese, mai multe genuri, mai multa distractie!!!

Dare to IMAGINE!

Ultima oră

Comentariul meu