zilele porților deschise la bnr sibiu pentru studenții economiști

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu este partener al Băncii Naționale a României în proiectul „BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” și își invită studenții la evenimentele derulate cu această ocazie.zilele porților deschise la bnr sibiu pentru studenții economiști

Obiectivul principal al BNR și ULBS prin derularea proiectului „BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” este creşterea nivelului de cunoaştere şi înţelegere, în mediul academic, a rolului, funcţiilor şi activităţii băncii centrale.

În acest sens, în zilele de 19 și 20 martie se va derula la Sibiu, în cadrul Universitatății ”Lucian Blaga”, ediția din 2012 a acestui proiect.

Evenimentul va debuta pe 19 martie, ora 12:30, cu conferinţa  “Criza și provocările în

relansarea economiei românești” susţinută în Aula Avram Iancu din cadrul Facultății de Litere și Arte de către domnul prof. univ. dr. Nicolae Dănilă, membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României.

În data de 20 martie vor avea loc seminarii și prezentări pe teme vizând activitatea BNR, la sediul Agenției BNR Sibiu, cu participarea unui grup de studenți și cadre didactice ai Facultății de Științe Economice, lectori fiind directori din BNR.

Activităţile comune desfăşurate în cadrul Universității și la sediul BNR, precum şi mediatizarea de care s-a bucurat proiectul „BNR – zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” reprezintă un succes al colaborării şi un câştig al cadrelor didactice şi al viitorilor economişti implicaţi în acest program.

 

Ultima oră

Comentariul meu