video un fost director de la romgaz a demisionat din ministerul economiei
Foto - Nova Tv Mediaș

Un fost director de la Romgaz Mediaș a demisionat ieri din funcția de consilier al Ministrului Economiei la nici trei săptămâni de la numirea sa pe această funcție.

video un fost director de la romgaz a demisionat din ministerul economiei
Foto - Nova Tv Mediaș

Dumitru Chisăliță a mărturisit că vrea să se dedice altor lucruri și prioritățile sale nu coincid deocamdată cu cele de la Ministerul Economiei.

M-am retras din această funcție. Încerc să mă reîntorc în Mediaș și am mai multe oferte pe care le analizez. Cred că din poziția asta pot să realizez mult mai multe pentru Romgaz sau pentru o companie de gaze decât am reușit în cele câteva săptămâni cât am stat în minister. Sunt elemente față de care mi-am exprimat nemulțumirea public și consider că pot să mă atașez anumitor direcții și decizii”, a spus Dumitru Chisăliță.

Fostul director în ultimul an la Direcția Comercială din cadrul Romgaz Mediaș, Dumitru Chisăliță și-a exprimat public dezamăgirea față de faptul că Ministerul pe care tocmai l-a părăsit are alte priorități, iar strategia lui de securitate energetică a țării nu a fost printre acestea.

YouTube video

Video: Novatv.ro

Ultima oră

Comentariul meu