topul mârlanilor: bmw seria 5 parcat în mijlocul străzii pe onisifor ghibu

Prietenii noștri cu mașini puternice revin în Topul Mârlanilor. De data aceasta e vorba de șoferul BMW-ului cu nr SB – 07 – GHU.topul mârlanilor: bmw seria 5 parcat în mijlocul străzii pe onisifor ghibu

Joi seară. În jur de ora 18.00. Apare ca din trombă un BMW nervos pe Ghibu. Frânează brusc și rămâne săracul în mijlocul drumului. Șoferul coboară țanțoș, se uită în stânga și în dreapta și intră într-un restaurant din zonă.

Colegii de trafic ce să facă. Ocolesc bolidul lăsat cu nesimțire parcat aiurea. Toți se uită cu ”admirație” către mașină. După vreo 10 minute revine și băiatul cu mușchi, se urcă în mașină la fel de fălos și pleacă.

Bun exemplu și din păcate bun de dat la Topul Mârlanilor. 🙁

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul pe mail la redactia@oradesibiu.ro. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu