video-foto militar mort într-un accident pe dj106 între sibiu și cisnădie

Un tânăr din Alba Iulia a decedat în urma unui accident avut loc pe DJ 106 între Sibiu și Cisnădie. Mașina acestuia a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri.video-foto militar mort într-un accident pe dj106 între sibiu și cisnădie

Bărbatul de 30 de ani a rupt un parapet și s-a dat peste cap cu mașina mai bine de 10 metri. Medicii de la Smurd au sosit rapid la fața locului, dar manevrele de resuscitare au fost în zadar, tânărul nemaiputând fi adus la viață.

”Este vorba de un pacient de 30 de ani ce a fost găsit în stop respirator, cu ritm electric dar cu puls uniform. Avea semne de leziuni mari la nivelul coloanei medulare, coloanei cervicale. Din păcate pacientul a intrat în stop cardiac, s-a masat 20 de minute conform protocoalelor, dar din păcate fără niciun semn de revenire. După 20 de minute am oprit manevrele de resuscitare și s-a constatat decesul”, a declarat Bogdan Solomon, medic în cadrul SMURD Sibiu.

Avea viteză și a intrat în derapaj

Martorii povestesc că șoferul avea viteză prea mare în momentul în care a intrat în depășire într-o zonă în care șoferii au tentația să accelereze.

”A intrat într-o depășire. Avea viteză prea mare. Probabil venea mașină din față și a zburat prin parapeți. La cum se vede avea viteză de peste 100 km/h. În general aici tinerii au tendința să accelereze”, a povestit Deleanu Ionel.

Depășire riscantă

Șoferul decedat a încercat să depășească o altă mașină, moment în care autoturismul său a intrat în derapaj și apoi a ieșit în decor unde s-a dat de câteva ori peste cap.[nggallery id=829]

”Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Mazda, care circula din direcția Cisnădie spre Sibiu s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în sensul de mers Sibiu-Cisnădie. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier”, a declarat Ana Maria Popa – inspector principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.  Militarul din Alba Iulia avea permis de conducere din anul 2002.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu