ulbs-ul a terminat pe primul loc la faza zonală a campionatului naţional universitar de baschet

Campionatului Naţional Universitar de Baschet 3×3 etapa regională şi-a desemnat ieri seară câştigătorii. Echipele de baschet a Universităţii „Lucia Blaga” din Sibiu s-au clasat pe locul I la băieţi şi pe locul III la fete. Clasamentul este următorul:ulbs-ul a terminat pe primul loc la faza zonală a campionatului naţional universitar de baschet

Baschet masculin

Cel mai bun marcatorDiaconescu Victor, Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu

Locul I Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu

Locul II Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești

Locul III Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca

 Baschet femin

Cea mai bună marcatoare: Ceaușu Corina Elena de la Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia

Locul I Universitatea 1 Decembrie 1918″ Alba Iulia

Locul II Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Locul III Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu

Echipele care au ieșit pe locul I şi II vor merge mai departe în turneul final ce se va disputa la București în perioada 14-16 mai 2012.

Campionatului Naţional Universitar de Baschet 3×3, etapa regională s-a derulat la Sala Transilvania în perioada 12-14 martie 2012 în organizarea Asociației „Student Sport” România, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi Casa de Cultura a Studenţilor Sibiu cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Baschet, şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.

Pentru noi, cel mai mult a contat că am avut posibilitatea să susţinem această competiţie, studenţii participanţi demonstrându-ne că sportul pentru amatori încă mai are adepţi. Practicarea educaţiei fizice şi a sportului, în diversele ei forme se reflectă în ansamblul vieţii sociale, aducând un plus de valoare sistemului formativ şi educational” a declarat Liliana Popescu, Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu