peste 200 de studenți și liceeni sibieni prezenți la seminarul bitdefender

Peste 200 de studenți și liceeni din Sibiu au participat la seminarul organizat de Universitatea „Lucian Blaga” și Bitdefender privind amenințările informatice la care suntem expuși în mediul online.peste 200 de studenți și liceeni sibieni prezenți la seminarul bitdefender

Alexandru Cătălin Cosoi- Chief Security Researcher la Bitdefender le-a vorbit tinerilor despre evoluția Bitdefender, o companie despre care nu mulți știau că este 100% românească, precum și despre soluțiile antivirus pe care aceasta le oferă. În schimb, Cătălin Cosoi a rămas impresionat de cunoștințele tinerilor participanți, care s-au dovedit a fi la curent cu toate noutățile din domeniu.

Subiectul pentru care studenții și elevii de liceu participanți la eveniment au manifestat cel mai mult interes îl constituie securitatea pe rețelele de socializare, în special aplicațiile capcană de pe Facebook sau Twitter, pe care au recunoscut că le-au utilizat de multe ori.

La sfârșitul prezentării, care ar putea fi descrisă pe scurt utilizând cuvintele “relaxare”, “dialog”, “cunoaștere”, “oportunități”, atenția participanților a fost răsplătită cu premii oferite de Bitdefender: un router, un harddisk extern și trei licențe Bitdefender.

Seminarul „Security Threats, Evolution and Case Studies”, care a avut loc miercuri, 14 martie, începând cu ora 13:00 în Aula Magna a Universității, este una dintre nenumăratele acțiuni desfășurate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în colaborare cu Bitdefender în baza unui parteneriat cu o tradiție de aproape 8 ani dintre cele două organizații.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu