șefii ipj sibiu dau audiențe în orașele sibiene în frunte cu ivancea. vezi unde și când!

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, începând cu data de 2 aprilie, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu va extinde progranul de audienţe şi  în teritoriu. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, primirile în audienţă se fac pe bază de înscriere, cu cel puţin trei zile înainte.șefii ipj sibiu dau audiențe în orașele sibiene în frunte cu ivancea. vezi unde și când!

”Permanenta noastră preocupare este şi aceea de a îmbunătăţi calitatea serviciilor pe care le oferim cetăţenilor. În acest sens, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu se va deplasa lunar, începând cu data de 2 aprilie a.c., în teritoriu, pentru a primi în audienţă cetăţenii din zona de nord, est şi vest a judeţului.

În acest fel se doreşte reducerea cheltuielilor materiale cât şi de timp pe care cetăţenii din aceste zone le suportă pentru a se deplasa la reşedinţa inspectoratului în vederea primirii în audienţă de către conducerea instituţiei noastre”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Astfel, şeful inspectoratului şi adjuncţii acestuia se vor deplasa în teritoriu conform următorului program:

1. Comisar şef IVANCEA TIBERIU – IULIAN – şeful Inspectoratului de Poliţie al  Judeţului Sibiu

– la sediul Poliţiei Municipiului Mediaş

– în prima zi de joi a lunii, de la orele 13.00

2. Comisar şef FĂGĂDAR IOAN – adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie  al Judeţului Sibiu

– la sediul Poliţiei Oraşului Sălişte

– în prima zi de marţi a lunii, de la orele 14.00

3. Comisar şef TARNU LUCIAN IOAN – adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu

– la sediul Poliţiei Oraşului Agnita

– în prima zi de miercuri a lunii, de la orele 13.00

Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, primirile în audienţă se fac pe bază de înscriere, cu cel puţin trei zile înainte. Înscrierile se fac telefonic sau personal, la sediul I.P.J. Sibiu şi/sau subunităţii, după caz. Numerele de telefon puse la dispoziţie sunt: 0269/208200 (reşedinţa inspectoratului), 0269/841541 (Poliţia Municipiului Mediaş), 0269/510555 (Poliţia Oraşului Agnita) sau 0269/553331 (Poliţia Oraşului Sălişte).

 

Ultima oră

Comentariul meu