înfrângere dramatică pentru csu sibiu la tg. mureș cu 87-82

Sibienii au pierdut în ultimul minut meciul disputat miercuri seară cu BC Mureș, cu scorul de 87-82. CSU evoluează sâmbătă tot în deplasare cu CSU Asesoft Ploiești, conform csusibiu.ro.înfrângere dramatică pentru csu sibiu la tg. mureș cu 87-82

 Sibienii au făcut la Tg. Mureș cel mai bun meci din acest retur de campionat. Revenirile lui Austin și Riley în lotul pregătit de Cătălin Vulc s-au făcut simțite. Americanii au schimbat în bine jocul echipei și asta s-a simțit și pe teren la Tg Mureș.

CSU a controlat sfertul 1 la capătul căruia a condus cu 21-22 pe tabelă, dar mureșenii au intrat în avantaj la pauza mare, scor 49-46.

Austin a readus echipa universitară în avantaj și Sibiul a terminat sfertul trei în avantaj, scor 69-71. Sibiul a avut apoi și cinci puncte avantaj spre jumătatea ultimului sfert și a fost la conducere pe tabelă până cu 1 minut și 45 de secunde înainte de finele jocului. Watson a ieșit însă la rampă spre ghinionul sibienilor și a înclinat balanța decisiv în favoarea echipei mureșene. Gazdele au egalat la 80-80, iar apoi au trecut în avantaj 83-80 cu 21 de secunde înainte de finele meciului. Scott a ratat de 3 puncte și BC Mureș Tg. Mureș a știut să gestioneze avantajul, gazdele învingând cu 87-82.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează acum un alt meci dificil, cel de la Brazi, cu CSU Asesoft Ploiești, în 17 martie.

 BC Mureș:

Stănescu 21, Dumitru 9, Watson 20, Forte 14, Pekovic 11, Lăpuște 3, Cooley 9.

 CSU Sibiu:

Scott 9, Riley 18, Austin 22, Crăciun 3, Nikita 6, Wisseh 24.

Cronică preluată de pe csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu