video/foto: accident grav pe centura sibiului. un bărbat a murit după ce a fost proiectat prin ușa mașinii

Un bărbat de 60 de ani a murit pe loc în această dimineață după ce un Opel s-a tamponat frontal cu un Tir. Omul a a fost proiectat prin ușa mașinii în care mergea, la mai bine de 20 de metri distanță.video/foto: accident grav pe centura sibiului. un bărbat a murit după ce a fost proiectat prin ușa mașinii

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Ocna Sibiului. Omul a murit pe loc după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un TIR înmatriculat în București.  Mașina a derapat pe carosabilul umed.

”Păi probabil avea viteză pentru că a venit destul de tare. A venit în derapaj. A fost ud pe jos și a venit direct în mine. A pierdut controlul volanului și l-am luat din derapaj. Când am coborât din mașină l-am văzut jos pe cel decedat, spune Savu Nicolae, șoferul TIR-ului cu care s-a tamponat autoturismul Opel înmatriculat în județul Sibiu.

Martorii povestesc că șoferul a pierdut controlul asupra volanului și mașina a derapat pe carosabilul umed și a intrat direct în TIR. Fiul victimei se afla la volan.

”Vroiam să ies de aici de pe drumul către Rusciori și să o iau spre Șura Mică și m-am asigurat. În momentul acela de jos venea Opelul Astra și s-a pierdut și a început să facă niște drifturi. A făcut 3-4 derapaje și dintr-odată a intrat în fața TIR-ului. După ce s-a izbit de TIR am sunat la 112 și copiii mei l-au văzut pe bărbatul care a fost proiectat în câmp. M-am speriat de ceea ce am văzut” a povestit Cerchezan Dumitru, martor la accident.[nggallery id=827]

Doi răniți ajunși la Urgență

Șoferul mașinii în vârstă de 32 de ani și logodnica acestuia au fost preluați de echipaje Smurd și transportați în stare critică la Spitalul Județean Sibiu.

” A venit din față autoturismul Opel și a derapat pe șoseaua umedă și a intrat în derapaj în fața TIR-ului și nu l-a mai putut evita. Avea viteză. Nu m-am speriat pentru că în camion ești mai protejat. Cel care a fost aruncat din mașină a fost resuscitat dar nu a mai putut fi salvat”, a spus și Horvat Nelu, șofer de rezervă al TIR-ului.

Coliziune puternică

Din primele cercetări polițiștii spun că șoferul autoturismului Opel se face vinovat de producerea accidentului. ”Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Național 1D la intersecția cu DJ 143 B. Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului Opel a pierdut controlul volanului și a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un TIR. Din acest accident a rezultat decesul unui pasager și rănirea celorlalți doi care au ajuns la spital”, a explicat Bogdan Maxim, șef Biroul Poliția Rutieră Sibiu

pe centura Sibiului s-a desfășurat alternativ pe un sens timp de mai bine de o oră cât au durat cercetările și măsurătorile efectuate de polițiștii sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu