video un bărbat a fost găsit înecat într-un râu la rășinari

Un tânăr de 35 de ani a decedat după ce a murit înecat într-un râu din comuna sibiană Rășinari. Omul lucra ca paznic într-un parc auto aflat la ieșirea din Rășinari către Sibiu. video un bărbat a fost găsit înecat într-un râu la rășinari

Marcu Ilie a fost găsit mort chiar de cei pentru care muncea, dar aceștia s-au ferit să facă comentarii despre cele întâmplate. Vecinii de pe strada unde tânărul a copilărit au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului găsit mort luni dimineață. Aceștia spun că Ilie Marcu avea crize dese de epilepsie și se obișnuiseră până și ei cu povara lui.

”Erau un băiat bun și cumsecade. Nu se bătea cu nimeni. I s-a făcut rău și la noi în casă odată. M-am speriat de cum făcea. Nu știam că a fost găsit mort. Chiar ieri l-am văzut acolo la poartă la parcul auto unde lucra…” spune Berindei Opreana

Ilie Marcu a avut parte de o viață zbuciumată. Rămas orfan de mic după ce tatăl a murit și mama l-a părăsit, tânărul de 35 de ani a fost crescut de o mătușă și vecini.

”Păcat de el că era un copil necăjit. Tatăl lui a murit, iar mama lui a plecat și l-a lăsat… Lucra ca zilier. Săptămâna trecută am vorbit cu el și l-am întrebat ce mai face. Nu îmi vine să cred că s-a dus”, spune și Achim Simion, un sătean de pe strada pe care tânărul a copilărit.

Poliția a făcut cercetări la fața locului și din primele concluzii reiese că nu sunt suspiciuni de omor. ”La fața locului s-a deplasat și o echipă de criminaliști. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu sunt suspiciuni de omor”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

YouTube video

Video: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu