curs de franceză pe tema turismului şi punerea în valoare a patrimoniului la ulbs

Un nou curs de franceză, având un obiectiv profesional, va începe în luna francofoniei la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu , oferind celui mai bun student posibilitatea de a primi o bursă în valoare de 20 000 de euro pentru a studia timp de 10 luni în Franța.curs de franceză pe tema turismului şi punerea în valoare a patrimoniului la ulbs

Ambasada Franţei, Institutul Francez din România, Agenţia Universitară a Francofoniei, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultăţile de Litere şi de Arte, Ştiinţe Economice, Istorie şi Patrimoniu, coordonate de către Lectoratul de Limba Franceză din cadrul ULBS, vor deschide cursul de limba franceză specializată, având ca teme turismul şi punerea în valoare a patrimoniului.

La sfârşitul acestui curs, cu durata de două semestre, studenţii vor participa la un concurs de proiecte profesionale, iar câştigătorul va pleca timp de zece luni, la Şcoala superioară de comerţ din Toulouse  şi va beneficia de una din cele mai bune formări din Franţa, în acest sector de activitate. În acest scop, i se va acorda o bursă în valoare totală de peste 20 000 de euro!

Acest curs se adresează tuturor studenţilor facultăţilor de Ştiinţe economice/Istorie/Limbi străine şi litere. Studenţii slectați vor avea parte de cursuri intensive cu o durată de 3 ore pe săptămână, având ca suport de curs o tematică legată de turism, pentru a-i pregăti într-o manieră cât mai bună pentru plecarea la studii în Franţa.

Profesionşti din acest domeniu din Franţa vor veni pentru a ţine cursuri studenţilor.

În plus, Lectoratul Francez organizează în parteneriat cu Asociaţia de prietenie Sibiu/Ille-et-Vilaine, o reuniune francofonă lunară cu participarea tuturor francofonilor şi/sau francofililor din Sibiu, pentru ca studenţii să se familiarizeze cât mai bine cu practica uzuală a limbii franceze.

Partener al acestui proiect este Asociația Județeană pentru Turism .

 

Ultima oră

Comentariul meu