gaz metan a remizat 1-1 cu cfr cluj. pustai e nemulțumit de arbitraj

După remiza obţinută de Gaz Metan în faţa clujenilor de la CFR Cluj (1-1), antrenorul Cristi Pustai crede că echipa sa va începe să urce în clasament. Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de prestaţia brigăzii conduse de Adrian Cojocaru, însă s-a ferit să comenteze prestaţia acestora.gaz metan a remizat 1-1 cu cfr cluj. pustai e nemulțumit de arbitraj
„Este un început în acest retur, sper să obţinem mai multe puncte de acum încolo. Le-am permis adversarilor să vină prea mult peste noi şi am luat gol în urma unei greşeli. Ar fi culmea să comentez acum arbitrajul, a fost în nota lor. Nu se schimbă nimic. Sperăm să se schimbe, speranţa moare ultima. Nu le cer fotbaliştilor să joace pentru mine, ci le cer să se respecte. Cel mai frumos lucru din fotbal este golul. Acum am reuşit un punct cu o echipă care se bate la titlu şi sper ca de aici să fie începutul creşterii noastre”, a spus Pustai la DigiSport.

Ciprian Petre a deschis scorul în minutul 3 pentru medieșeni, dar Kapetanos a egalat la mijlocul primei reprize. Pentru Gaz Metan urmează acum meciul cu Voința Sibiu pe 17 martie.

Ultima oră

Comentariul meu