video csu sibiu a trecut de dinamo fără probleme. fanii au protestat în tribună

Sibienii s-au impus cu 112 – 92 în fața dinamoviștilor. Pentru CSU urmează cinci partide de foc cu Mureș, Ploiești, CSM București, Timișoara și Cluj. Galeria echipei a solicitat demisia lui Mircea Vulc.video csu sibiu a trecut de dinamo fără probleme. fanii au protestat în tribună

Sibiul a reușit să treacă vineri seară de gruparea dinamovistă. Echipa lui Cătălin Vulc a dominat clar meciul din Sala Transilvania. Universitarii aveau după primul sfert un avantaj confortabil pe tabelă, CSU conducând cu 38-19. În sferturile doi și trei dinamoviștii s-au apropiat de echipa sibiană, dar CSU a remontat diferența pe tabelă în ultimele 10 minute în care au apărut și finalizările spectaculoase.

La CSU au lipsit Riley și Austin și a debutat și sârbul Tasic.

De remarcat este jocul foarte bun făcut de Cristi Crăciun (27 puncte), dar și de Khartchenkov, rusul înscriind 30 de puncte pentru CSU Sibiu.

Sibiul joacă acum două meciuri în deplasare la TG. Mureș și Ploiești, după care revine în fața propriilor fani la finele lui martie la partida cu Elba Timișoara.

CSU Sibiu:
Pascu 8, Scott 11, Funn 13, Crăciun 27, Tasic 7, Wisseh 16, Khartchenkov 30

Dinamo:

Bădilă 9, Blocker 26, Sipos 6, Ioan 4, Aktas 23, Pârlog 6, Sandu 11video csu sibiu a trecut de dinamo fără probleme. fanii au protestat în tribună

Proteste în tribună

Galeria lui CSU Sibiu a afișat mai multe mesaje de nemulțumire la adresa conducerii echipei sibiene pe parcursul meciului de vineri seară. Suporterii de la tribuna a II-a au cerut demisia directorul executiv Mircea Vulc, iar la jumătatea sfertului 4 aceștia au părăsit sectorul în care au stat. Acțiunile acestora sunt legate de rezultatele modeste obținute de echipă în ultima perioadă.

Cătălin Vulc: ”E dreptul lor să protesteze”

”Este problema fanilor ce fac. Nu vreau să dezvolt acest subiect. Eu îmi doresc ca atunci când vin la sală să încurajeze echipa pentru că jucătorii au nevoie de așa ceva. (..).. Dacă aceasta e reacția lor, asta este. Eu sunt antrenorul echipei și trebuie să îmi fac treaba indiferent ce strigă cei din tribună. Este normal ca suporterii să își dorească să ne batem pentru titlu. Toți ne dorim acest lucru. Din păcate la bugetul pe care noi îl avem nu ne putem lupta cu echipe care au mult mai mulți bani. Sigur că noi încercăm să câștigăm toate meciurile. Urmează o serie dificilă de meciuri din care sper să ieșim cu bine ca să ne atingem obiectivul. Trebuie să câștigăm meciurile de acasă și dacă reușim să facem cel puțin o victorie în deplasare ne vom atinge obiectivul”

Ultima oră

Comentariul meu