video alex pelici: ”sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte de la tg. mureș”
Foto - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Antrenorul Voinței este încrezător în șansa echipei sale înaintea meciului de duminică de la ora 17.00 din deplasarea de la Tg Mureș. Voința nu poate conta pe serviciile lui Sergiu Bar, fundașul fiind accidentat.

video alex pelici: ”sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte de la tg. mureș”
Foto - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

După succesul din etapa trecută cu Astra Ploiești, sibienii privesc cu optimism meciul de duminică. Voința joacă la Tg Mureș cu una dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării din liga 1.

Antrenorul Alex Pelici spune că echipa ce va greși mai puțin va avea câștig de cauză. ”Ne așteaptă un joc foarte dificil cu o echipă aflată ca și noi în lupta pentru supraviețuire în liga 1. Mergem cu un moral bun la Tg Mureș. Sperăm să ne întoarcem de acolo cu punct sau cu puncte și să continuăm ceea ce am început cu Astra și anume să avem o serie de rezultate bune care să ne scoată din zona aceea periculoasă. Presiune există de ambele părți pentru că amândouă echipele sunt în zona aceea din subsolul clasamentului. Tg. Mureș are jucători experimențați care au jucat ani buni sub presiune la echipe cu obiective îndrăznețe. Presiune a fost și la noi când am jucat pentru promovare. Dacă e să luăm în calcul faptul că jucăm pe terenul lor și că au nevoie disperată de puncte, putem spune că este mai mare presiune pe cei de la Tg Mureș. Cine va greși mai puțin va avea câștig de cauză. Sperăm să ne întoarcem de acolo cu punct sau cu puncte”, a spus tehnicianul sibienilor.

Schimbări forțate în lot

După ce le-a mulțumit celor de la primăria Sibiu pentru cei 1,3 milioane lei acordați echipei, Alex Pelici a vorbit și despre problemele de lot pe care Voința le are înaintea acestui meci important. ”Suntem obligați să facem schimbări în echipă pentru că Bar este accidentat. Sunt semne de întrebare și legat de Grigore pentru că el este răcit destul de tare. Motivarea va fi aceiași ca și cea de la meciul cu Astra. Eugen Beza va face parte din lotul deplasat la Tg. Mureș”, a mai spus antrenorul sibienilor.

Romulus Miclea: ”Am prins încredere în mine”

Fotbalistul care a înscris golul victoriei în meciul cu Astra a explicat vineri că el și coechipierii merg la TG Mureș pentru a scoate un rezultat bun. ”Pot să spun că am prins încredere după golul marcat cu Astra. Eram puțin cu moralul scăzut dar acum sper să o țin tot așa. Tg Mureș este o echipă experimentată însă cred că avem motivația necesară ca să facem un joc bun. Mergem să jucăm și să scoatem puncte dacă se poate”, a spus Miclea.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu