topul mârlanilor: opel insignia cu numere de bucurești parcat pe trotuar la poliție

Am mai întâlnit noi șoferi care să parcheze cu nesimțire prin oraș, dar acest Insignia cu numere de București este clar printre cazurile care denotă că lipsa de bun simț este crasă în cazul unor conducători auto din Sibiu.topul mârlanilor: opel insignia cu numere de bucurești parcat pe trotuar la poliție

Din capul locului trebuie să vă spunem că erau locuri de parcare destule și pe stânga și pe dreapta străzii Revoluției unde sunt și sediile SRI, IPJ, etc.

Numai că șoferul sau șoferița autoturismului din imaginile prezentare a gândit că este mai ok să pună mașina pe trotuar decât să parcheze regulamentar.[nggallery id=823]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul pe mail la redactia@oradesibiu.ro. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. in loc sa pozati adevaratii marlani,puneti aceste poze.daca mergeti acum prin zona o sa vedeti o masina M.A.I. urcata cu totul pe trotuar.

  2. Subscriu la cele spuse de rr.Stau in zona si e nebunie in fiecare dimineta acolo.Toata lumea parcheaza pe trotuar de peste 10 ani de zile in zona.Inclusiv masinile de politie parcheaza astfel.

  3. masina e a mea.haideti dimineata pe acolo si vedeti ca e plin de masini parcate pe trotuar.parcarea din zona apartine locatarilor , politiei si armatei, si efectiv sunt prea multe masini in zona si prea putine locuri de parcare.poza este facuta dupa ora 16, cand masinile de la politie si armata au eliberat parcarea….si de aceea sunt atatea locuri libere.am sa revin si eu cu mai multe poze in care sa se vada ca sunt multe masini parcate pe trotuar tot timpul acolo.
    hai pa pa