târgul național de nunți ton mariage se deschide vineri la sibiu

Cel mai longeviv târg de nunţi din Sibiu revine şi anul acesta, sub sloganul: „Vino să-ţi cumperi rochia ta de vis!”. Cea de-a noua ediţie a evenimentului organizat de Ton Mariage va avea loc între 9 şi 11 martie, la Hotel Continental Forum.târgul național de nunți ton mariage se deschide vineri la sibiu

În cele trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea să aleagă dintr-o gamă largă de servicii, potrivite nunţii lor: de la produse de cofetărie până la rochii de mireasă, costume de miri, limuzine sau servicii foto/video.

Viitoarele mirese care calcă în această perioadă pragul târgului de nunţi vor avea o misiune foarte greu de îndeplinit – să aleagă dintre sutele de modele de rochii care vor fi expuse, de la mai multe case de modă din Sibiu şi din ţară – şi vor fi impresionate de complexitatea modelelor de rochii în care se vor bucura în cea mai importanta zi din viaţa lor – ziua nunţii.

Agentia Ton Mariage va întâmpina viitorii miri cu oferte şi prezentări de aranjamente spectaculoase, iar celelalte firme specializate în organizarea evenimentelor vor oferi, de asemenea,  reduceri care mai de care mai avantajoase.

Târgul va fi deschis de vineri, 9 martie, până duminică, 11 martie, între orele 10.00 şi 20.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu