poliţia cere teste adn pentru a identifica persoana al cărei craniu a fost găsit în mlaştină

Poliţiştii din Sibiu cer efectuarea unor teste ADN pentru a putea fi identificată persoana al cărei craniu a fost găsit într-o mlaştină de lângă satul Şoala, conform mediafax.ro.poliţia cere teste adn pentru a identifica persoana al cărei craniu a fost găsit în mlaştină

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, în urma analizelor ADN se va stabili cine este persoana al cărei craniu a fost găsit în apropierea satului Şoala.

„Ofiţerii criminalişti au cerut efectuarea analizelor ADN pentru a putea stabili identitatea victimei”, a declarat inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Până în prezent, nu s-au găsit alte părţi ale corpului persoanei respective.

Poliţiştii sibieni au început ancheta după ce un localnic din satul Şoala a găsit, miercuri seară, un craniu într-o mlaştină de lângă sat.

Criminaliştii care au mers la faţa locului au găsit în zonă şi bucăţi de material textil, astfel că bănuiesc că este vorba de craniul unei femei în vârstă de 60 de ani, din satul Valea Viilor, dată dispărută de familie în toamna anului trecut, deoarece hainele coincid.

Craniul a fost preluat de o echipă a Serviciului de Medicină Legală, iar criminaliştii au cercetat zona pentru a găsi şi alte părţi din cadavru.

Ultima oră

Comentariul meu