video csu sibiu va aduce un alt antrenor în locul lui cătălin vulc în sezonul viitor

Conducerea clubului sibian vrea să facă schimbări majore din sezonul viitor, atât pe banca tehnică a echipei cât și în lotul actual. Cuplul de antrenori Cătălin Vulc – Cristi Crăciun va fi înlocuit pe banca tehnică a echipei în sezonul viitor.video csu sibiu va aduce un alt antrenor în locul lui cătălin vulc în sezonul viitor

CSU Sibiu va instala un nou antrenor pe banca tehnică a echipei începând cu sezonul viitor, conform declarațiilor făcute miercuri de directorul executiv al echipei, Mircea Vulc. ”Pentru sezonul viitor vom încerca să aducem un antrenor nou, iar apoi vom vedea ce jucători ne trebuie. Am vorbit cu doi tineri jucători de la iași, extrem de buni. Problema este că ei sunt în clasa a XII-a… Sunt doi jucători absolut deosebiți”, a spus miercuri Mircea Vulc.

Deocamdată singurii jucători vare vor rămâne sigur la echipă, dintre cei străini, sunt Nikita și Austin. ” Antrenorul principal își va aduce jucătorii pe care îi vrea în funcție de banii pe care îi vom avea. Noi nu avem un buget foarte mare.  Ne vom rezuma la banii pe care îi vom avea. Nikita și Austin vor rămâne sigur și în sezonul viitor”, a mai spus Mircea Vulc.

Actualei bănci tenhice i s-a reproșat faptul că nu s-au putut ”aduna” pe jucători. ”Din păcate problemele subiective au fost mult mai multe decât cele obiective”, mai spune Mircea Vulc.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu