peste 2.300 de bilete vândute prin sistemul de plată contactless în autobuzele tursib

Toate mijloacele de transport în comun sunt dotate cu echipamente de plată contactless încă de la finele anului trecut. De la inceputul anului 2012 si pana la mijlocul lunii februarie au fost platite prin acest sistem 2.363 de bilete de calatorie, suma totala incasata fiind de 2.544,5 lei.peste 2.300 de bilete vândute prin sistemul de plată contactless în autobuzele tursib

Începand cu luna septembrie 2011 Tursib, BRD şi MasterCard au implementat pe mijloacele de transport în comun din Sibiu soluţia de plată contactless PayPass™. Acest sistem oferă posibilitatea călătorilor să achite călătoriile cu mijloacele de transport în comun utilizând cardurile MasterCard şi Maestro PayPass™, fără emitere de bilete.

peste 2.300 de bilete vândute prin sistemul de plată contactless în autobuzele tursib

”In perioada septembrie – decembrie 2011 au fost echipate cu astfel de sisteme de plata contactless 75 de autobuze apartinand Tursib, fiind montate in total 169 de astfel de aparate”, spune Mirela Gligore de la Biroul de presă al Primăriei Sibiu.

De la inceputul anului 2012 si pana la mijlocul lunii trecute au fost platite prin acest sistem 2.363 de bilete de calatorie, suma totala incasata fiind de 2.544,5 lei.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Nu stiu cat de prilej de lauda sunt cele doar 2500 de bilete in 5 luni.. Adica si-au scos banii pe ~4-5 aparate din cele 169?

  2. poza este de prin Bucuresti ca doar scrie ratb nu tursib. Iar echipamentele din Sibiu arata altfel. Deci nu prea mergi cu autobuzul

  3. De ce in poza apare un card Visa Electron daca se pot utiliza cardurile MasterCard şi Maestro PayPass™?