cercetaţi de poliţiştii din dumbrăveni pentru furt calificat dintr-o fostă centrală termică

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau componente matalice. cercetaţi de poliţiştii din dumbrăveni pentru furt calificat dintr-o fostă centrală termică

În cadrul activităţilor de patrulare desfăşurate de poliţiştii din Dumbrăveni, în seara zilei de 4 martie a.c., în jurul orelor 2315,  au fost depistate două persoane care au sustras dintr-o clădire dezafectată (centrală termică) mai multe componente metalice ( ţeavă metalică, corniere metalice, grilaje din fier beton, etc.).

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi (N. Sorin, în vârstă de 21 de ani şi H. Avram, în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea Dumbrăveni), au pătruns în aceeaşi locaţia şi în noaptea de 02/03 martie a.c., de unde au sustras, prin tăiere, componente metalice ale centralei termice. La această faptă a participat încă un bărbat – S. Ionuţ, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea Dumbrăveni, acesta asigurându-le paza celor doi pe timpul comiterii infracţiunii.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%. Valoarea totală a prejudiciului urmează a fi comunicată de către partea vătămată.

Faţă de cei trei suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

 

Ultima oră

Comentariul meu