workshop chirurgical organizat la facultatea de medicină “victor papilian” din sibiu

Societatea Studenţilor Medicinişti „Hipocrates” Sibiu, în parteneriat cu Departamentul de Cercetare, Aplicare şi Implementare a Elementelor de Chirurgie Deschisă şi Miniinvazivă Inovatoare, condus de dl. Prof. Univ. Dr. Dan Sabău, organizează un workshop chirurgical pe tema nodul chirurgical şi sutura chirurgicală. workshop chirurgical organizat la facultatea de medicină “victor papilian” din sibiu

Manifestările vor avea loc în zilele de 5, 6, 8, 12, 13 şi 15 martie, între orele 17.00 – 19.00, în sala „Prof. dr. Ilie Crăciun” din cadrul Facultăţii de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu.

“Obiectivele work-shopului sunt informarea tinerilor studenţi de la medicină cu privire la noţiunile de bază teoretice şi instruirea practică în realizarea nodurilor şi suturilor, respectiv familiarizarea cu materialele de sutură şi instrumentarul de chirurgie deschisă şi miniinvazivă şi deprinderea aptitudinilor practice în ceea ce priveşte tipurile de sutură”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu