oferte tentante de paşte în mărginimea sibiului şi la bâlea. vezi preţurile!

Preţurile pentru ofertele de Paşte au stagnat în zona Mărginimii Sibiului şi sunt în scădere la Bâlea Lac. Hotelul de Gheaţă va fi şi el la dispoziţia doritorilor pentru sărbătorile Pascale.oferte tentante de paşte în mărginimea sibiului şi la bâlea. vezi preţurile!

Sibienii care vor să lase agitaţia oraşului departe în perioada Paştelui şi caută alternative pentru petrecerea timpului liber în zone apropiate de capitala judeţului, respectiv în Mărginimea Sibiului sau zona Bâlea Lac, au la dispoziţie locuri de cazare.

Dorin Beu, de la ANTREC Sibiu spune că per ansamblu în Mărginime, gradul de rezervare este de până în 30 la sută. „Preţurile au rămas la fel ca şi anul trecut”, a explicat acesta.

O situaţie cu totul aparte este în Gura Râului, acolo unde gradul de ocupare este peste 70 la sută. „Noi mai avem câteva camere libere. Oricum interesul a fost destul de mare anul acesta”, spune Norica Gligorea, patroană la pensiunea Norica. Aici un sejur de Paşte pentru patru zile cu pensiune completă în ziua de Paşte costă 545 lei de persoană. „Tariful pentru copii cui vârsta între 6-10 ani, fără pat suplimentat este de 180 de lei per sejur, iar pentru cei cu vârsta între 11-14 ani, cu pat suplimentar, tariful este de 280 de lei per sejur”, a mai explicat patroana de la Pensiunea Norica.

Paşte la Paltinu şi Hotelul de Gheaţă

Dacă doriţi să alegeţi pentru Paşte zona Bâlea Cascadă – Bâlea Lac, trebuie să ştiţi că aici sunt disponibile foarte multe locuri de cazare. „Noi avem o ofertă prin care clientul plăteşte două zile şi stă trei zile de cazare cu mic dejun. La Bâlea Cascadă preţul este de 155 de lei de persoană, iar la Cabana Paltinul de la Bâlea Lac preţul este de 185 de lei de persoană”, spune Mariu Olariu, manager la Bâlea SA.

Şi Hotelul de Gheaţă va fi deschis de Paşte, aşa amatorii pot să închirieze camere în această inedită locaţie. „Avem locuri libere. În aceste zile stabilim şi preţurile per sejur”, spune Adelina Grigoroiu, reprezentantă a Hotelului de Gheaţă.

Ultima oră

Comentariul meu