cei mai buni schiori din ulbs s-au întrecut la arena platoş. vezi cine a câştigat!

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și-a desemnat cei mai bun schiori din rândul profesorilor, studenților și absolvenților în cadrul Cupei de Schi a ULBS.cei mai buni schiori din ulbs s-au întrecut la arena platoş. vezi cine a câştigat!

Sâmbătă dimineața( 3 martie), într-o zi de primăvară cu soare puternic și vânt năprasnic, profesorii, studenții și absolvenții s-au întrecut pe pârtia de la Arena Platoș pentru a câștiga Cupa de Schi a Universității „Lucian Blaga”.

În ciuda faptului că absolvenții Universității s-au dovedit mai rapizi într-ale coborârii pe pârtie, profesorii s-au declarat încântați de competiție și de apetitul tinerilor pentru un sport cu destul de puțini practicanți.

“Dorim ca acest eveniment- Cupa de Schi a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu să devină o tradiție și o competiție mult-așteptată de mediul academic sibian. Următoarea ediție va avea loc în martie 2013 și contăm și atunci pe prezența în număr cât mai mare a profesorilor și studenților. De altfel, îi așteptăm atunci și pe cei care nu ne sunt încă studenți, dar vor deveni în curând!”, a spus Ioan Bondrea, rectorul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în timpul cermoniei de premiere.

Participanții clasați pe primele trei poziții în fiecare categorie de concurs au fost premiați de către rectorul Universității cu diplome, memory stick-uri și cupe realizate de Ion Art Glass.

Toți concurenții au primit diplome de participare și au spus că a fost o experiență frumoasă, încurajându-i pe colegii lor care nu au luat parte la competiție să se înscrie la ediția din 2013.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU CÂŞTIGĂTORII!

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii