"sexy-brăileanca", anchetată în pat! poliţiştii sibieni merg la brăila pentru a o audia!

Judiciariştii sibieni au decis ca, pentru rezolvarea cât mai rapidă a dosarului în care „Sexy-brăileanca” este acuzată de corupţie sexuală, să o audieze la pat, întrucât sănătatea nu-i permite acesteia să plece de acasă, conform Can Can."sexy-brăileanca", anchetată în pat! poliţiştii sibieni merg la brăila pentru a o audia!

Florina Mihăilă, alias Sexy-brăileanca, urmează să fie audiată miercuri de poliţiştii din Sibiu în dosarul în care ea este acuzată de corupţie sexuală în comuna sibiană Sadu. Culmea, ancheta nu va avea loc la sediul IPJ Sibiu, ci… acasă la Florina, întrucât aceasta urmează un tratament medical şi i se administrează zilnic perfuzii.

„Am vorbit cu domnul comisar care face ancheta şi mi-a zis că ajunge miercuri la Brăila. Mă simt nevinovată, pentru că eu nu am făcut decât să respect înţelegerea cu patronul clubului, care mă angajase ca să fac show erotic. Nu e vina mea că în local se aflau şi minori. Voi povesti şi în faţa poliţiştilor exact cum s-a întâmplat”, a declarat astăzi „Sexy-brăileanca” pentru CANCAN.

 

Ultima oră

Comentariul meu