patru bărbaţi prinşi în flagrant în timp furau benzină dintr-o maşină

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat după ce au fost identificaţi în flagrant în timp ce încercau să sustragă combustibil dintr-un autoturism.patru bărbaţi prinşi în flagrant în timp furau benzină dintr-o maşină

În noaptea de 1 martie a.c., în jurul orleor 0330, R. Mircea, domiciliat în municipiul Sibiu, a sesizat telefonic faptul că a observat o persoană sustrăgând carburant dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Sibiu.

La faţa locului au fost direcţionate echipajele de poliţie ale Secţiei 1 Poliţie Sibiu aflate în teren, fiind reţinuţi în flagrant patru bărbaţi, respectiv:

B. Dan, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în localitatea Şura –Mare,

F. Nicolae, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Şura –Mare

A. Romeo, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Hamba şi

S. Adrian, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Deva.

Cu ocazia verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cei 4 (patru) bărbaţi au forţat încuietorile şi capacele buşoanelor de rezervor a 9 (nouă) autoturisme. Combustibil a fost sustras din două autoturisme, în cazul celorlalte 7 (şapte) autoturisme infracţiunea fiind în formă de tentativă (o parte dintre maşini nu aveau combustibil).

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă.

Prejudiciul în acest dosar urmează să fie stabilit.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu