încep şi lucrările de refacere după intervenţiile la reţele în sibiu

DPC va porni staţia de asfalt începând de săptămâna viitoare şi va începe cel mai probabil de la jumătatea acestei luni să refacă porţiunile de carosabil afectate de intervenţiile la reţelele de utilităţi. În primă etapă Serviciul Gospodărire va transmite DPC o comandă pentru refacerea a aproximativ 60 de locaţii.încep şi lucrările de refacere după intervenţiile la reţele în sibiu

Pe parcursul anului 2011 au fost efectuate peste 1.500 de intervenţii în carosabil de către societăţile deţinătoare de reţele. Cele mai multe intervenţii  – 874 – le-a avut societatea de gaz. Societatea de apă şi canalizare a intervenit la reţelele proprii în 600 de locaţii, iar SC Electrica SA a intrevenit  în 31 de locaţii.

“DPC a reuşit într-o măsură bună să repare carosabilul după aceste intervenţii, dar cele care s-au produs după venirea sezonului rece şi până acum nu au putut fi refăcute. Prin urmare în această primăvară avem aproximativ 500 de astfel de refaceri de efectuat. ” a declarat primarul Klaus Iohannis.

În perioada noiembrie 2011 – februarie 2012 au avut loc 299 de intervenţii de urgenţă la reţelele de gaz, 164 la cele de apă-canal şi 6 la reţeaua electrică.

Ultima oră

Comentariul meu