alex pelici: ”nu ne temem de astra și vreau să începem cu dreptul returul. așteptăm sibienii la meci”

Antrenorul sibienilor speră ca Voința să învingă pe Astra Ploiești în meciul de sâmbătă  de la ora 15.00 de pe stadionul Municipal din Sibiu. Beza și Ilian Popa sunt jucătorii pe care Pelici nu va conta în această partidă.alex pelici: ”nu ne temem de astra și vreau să începem cu dreptul returul. așteptăm sibienii la meci”

”A fost o perioadă de pregătire credem noi bună, dar asta trebuie să se vadă în viitorul apropiat și să realizăm ceea ce ne-am propus și anume rămânerea în prima ligă.

Cred că suntem pregătiți să începem campionatul. Suntem optimiști și totodată încrezători. Suntem convinși că vom reuși să rămânem în liga 1. Iulian Popa este suspendat pentru cumulul de cartonașe. Mai sunt semne de întrebare la Eugen Beza care s-a accidentat în urmă cu două zile și nu știu dacă va fi apt până la ora jocului”, a spus Alex Pelici.

Nu se tem de ei

Antrenorul sibian spune că este conștient că meciul cu ploieștenii lui Conceicao este dificil, dar vrea ca Voința să înceapă cu o victorie în primul meci oficial din 2012. ”Astra a fost puternică și în tur. Acum este la fel de puternică și cu un antrenor foarte bun ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îi respectăm, dar nu ne temem de ei și sperăm să începem cu dreptul acest retur care se anunță foarte greu pentru noi. Orice punct e bine venit dar aș fi mulțumit cu o victorie. Indiferent cum va fi terenul trebuie să câștigăm. Pe același teren joacă și adversarul nostru. Vom putea spune că terenul e bun dacă vom câștiga. Dacă învingem înseamnă că a fost un teren bun”, a mai spus acesta.

Tot 3-4-3

Pelici rămâne fidel sistemului de joc abordat în tur și spune că speră ca lumea să vină la stadion în număr cât mai mare la partida de sâmbătă. ”Dat fiind faptul că este primul joc și că au venit câțiva jucători buni, sperăm că vor veni oameni în număr cât mai mare să fie alături de noi. Nu voi schimba sistemul de joc. Trebuie să îmbunătățim unele aspecte ale jocului și aici mă refer în special la faza de finalizare. Ne așteptăm să înscriem mai mult decât în turul de campionat și să aducem mai multe puncte decât în tur. Cred că suntem mai puternici acum decât în tur”, a mai spus acesta.

Grigore: ”Avem forță ca să rămânem în liga 1”

”Echipa care o avem este aceiași ca și în tur, iar jucătorii ce au venit sunt exact cei care au fost doriți de Voința Sibiu. Suntem exact acolo unde ne dorim să fim și la finele campionatului și sper să repetăm evoluțiile bune din tur și să adunăm mai multe puncte. Dacă jucăm toate meciurile ca în tur și vom fi la fel de determinați, vom face mai multe puncte decât în tur. Eu zic că avem forța să rămânem în acest eșalon superior al fotbalului românesc. Cred că ar trebui să ne axăm mai mult pe jocul nostru decât pe arbitraje, la fel ca și în tur. Știți cum e. Ce nu te doboară te face mai puternic” a spus și căpitanul Nicolae Grigore.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. poi…publicul este cel care impinde echipa de la spate, totodata al 12-lea jucator…deci: formula e buna – 4-4-3 🙂