csu sibiu a luat bătaie cu 96-81 la tg. jiu de la energia rovinari

Sibienii au capotat în sfertul patru al meciului de la Tg. Jiu. Wisseh, Austin şi Riley au evoluat modest, iar lipsa lui Nikita s-a simţit mai ales la aruncările de 3 puncte.csu sibiu a luat bătaie cu 96-81 la tg. jiu de la energia rovinari

Sibiu a jucat mai bine în primul şi în al treilea sfert al meciului cu Rovinariul. Din păcate lipsa lui Nikita şi faptul că americanii Austin şi Wisseh au evoluat cu probleme medicale au făcut ca CSU Sibiu să piardă până la urmă categoric meciul, la 15 puncte diferenţă. CSU a urcat pe şapte în clasament şi va juca vineri de la ora 18.00 în deplasare la Craiova.

 ENERGIA Rovinari:

Troupe 22, Kabengele 4, Darby 21, Steffel 10, Mocanu 14, Kljalevic 2, Nikolic 17, Gutuoaia 6

 CSU SIBIU:

Pascu 9, Scott 8, Riley 12, Funn 2, Austin 16, Lefter 5, Crăciun 9, Wisseh 20.

 

Mircea Vulc: ”Am jucat prost”

În lipsa antrenorului principal care a rămas la Sibiu tot din cauza unei viroze puternice, directorul executiv al echipei, Mircea Vulc, a fost cel care a luat loc pe banca tehnică a echipei. Oficialul lui CSU Altassib a explicat în câteva cuvinte de ce s-a pierdut acest meci. ”Am jucat prea prost în unele momente ale meciului și asta ne-a costat. Asta este. Mergem mai departe. Încercăm să câștigăm la Craiova. S-a văzut că a lispsit și Nikita în jocul de astăzi”, a declarat acesta pentru csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu