campanie pentru educaţia timpurie în grădinițele din vurpăr și sibiu

În cadrul parteneriatului cu Asociaţia „Ovidiu Rom”, din Bucureşti, dedicat sensibilizării populaţiei asupra importanţei educaţiei timpurii, prefectul Horaţiu Răcuciu s-a întâlnit cu Oana Stănescu şi Ramona Galu, reprezentante ale asociaţiei, la sediul instituţiei. campanie pentru educaţia timpurie în grădinițele din vurpăr și sibiu

Subiectul analizat cu acest prilej a fost lansarea campaniei sociale „Fiecare copil în grădiniţă”, ce va începe la Bucureşti, în 13 martie, şi în judeţul Sibiu, în 14 martie.

În judeţul Sibiu, proiectul a demarat în localităţile Alţâna, Brateiu şi Roşia, în anul şcolar 2010-2011. Pentru anul şcolar 2011-2012, a aplicat şi comuna Vurpăr. În acest al doilea an, în perioada septembrie – decembrie 2011, media prezenţei zilnice a copiilor la grădiniţă a fost de 80%.

La rândul său, prefectul Horaţiu Răcuciu a spus: „Ne bucură faptul că Asociaţia «Ovidiu Rom» continuă demersurile începute la 1 februarie, în judeţul nostru. Sperăm ca şi sibienii să răspundă pozitiv la acest demers de conştiinţă civică, pentru ca proiectul să aducă un plus de interes pentru educaţia timpurie a copiilor din familii defavorizate”.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. interesant!!mult succes in proiect!educatia trebuie sa fie pe prim plan pentru copii nostri pacat ca unii nu constientizeaza asta