topul mârlanilor: nesimțire sau tupeu? a parcat pe două locuri în valea aurie

Cititorii Ora de Sibiu ne-au semnalat din nou cazuri de șoferi nesimțiți care parchează cum altfel decât ”mârlănește” în tot orașul. O cititoare din Valea Aurie ne-a arătat că nesimțirea nu are margini din păcate și la Sibiu.topul mârlanilor: nesimțire sau tupeu? a parcat pe două locuri în valea aurie

”Se intampla in Valea Aurie, in anul de gratie 2012, luna februarie”, spune o tânără în emailul trimis pe adresa redacției, iar pozele trimise de ea ne încurajează și mai tare să continuăm rubrica Topul Mâlranilor de aici de la Ora de Sibiu.

Un șofer pe care nu îl putem cataloga decât ca fiind nesimțit a parcat în așa fel încât să ocupe două locuri de parcare.topul mârlanilor: nesimțire sau tupeu? a parcat pe două locuri în valea aurieFotografiile etalate aici vorbesc de la sine pentru toată lumea. Un sfat dragi cititori. Când mai vedeți astfel de ”meseriași” sunați la Biroul de Ridicări Auto al Primăriei Sibiu.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Oameni buni! E pe trotuar şi nu în parcare. E o diferenţă, dar totuş nu în condiţiile respective.