romgaz mediaş are un nou director general interimar. vezi cine e!

Este vorba de Costel Totan, cel care a ocupat până în prezent funcţia de director al Sucursalei de producţie gaze naturale Mediaş, având o experienţă de peste 30 de ani în sectorul gazelor naturale.romgaz mediaş are un nou director general interimar. vezi cine e!

După retragerea lui Marcel Adrian Piteiu din funcţia de director general al SNGN Romgaz SA Mediaş, Consiliul de administraţie al societăţii a decis în data de 25 ianuarie 2012, numirea lui Dumitru

Chisăliţă în funcţia de director general interimar. Dumitru Chisăliţă a fost numit ulterior în funcţia de consilier în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, iar funcţia de director general interimar al societăţii a fost preluată de către domnul Costel Totan, în baza deciziei din 24 februarie 2012 a Consiliului de administraţie al SNGN Romgaz SA. Mandatul directorului general interimar este în vigoare până la finalizarea procedurii de selectare şi numire a directorului general în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.109/2011.

Costel Totan a ocupat până în prezent funcţia de director al Sucursalei de producţie gaze naturale Mediaş, având o experienţă de peste 30 de ani în sectorul gazelor naturale. SNGN Romgaz SA Mediaş este una dintre cele mai mari companii din România, ocupând poziţia a doua în topul 50 al firmelor, după Orange România, dar înaintea companiei OMV Petrom, conform cifrei de afaceri şi ratei de profit obţinute în anul 2010.

Ultima oră

Comentariul meu