video topul mârlanilor: a întors pe linie continuă în faţă la piaţa cibin

Există o zicală cum că legile sunt făcute ca să fie încălcate. Un şofer sibian cu o dubiţă cu numere de Bulgaria a arătat azi că dacă vrei poţi să întorci liniştit pe linie continuă şi într-o zonă intens circulată.video topul mârlanilor: a întors pe linie continuă în faţă la piaţa cibin

Luni, 27 februarie. După amiază liniştită. Nu ninge, nu plouă, nu e nici foarte frig. Monotonie am spune noi. Un şofer cu un bus de culoare albă a ţinut el morţiş să arate că şi Sibiul este oraşul unde şoferii întorc maşina unde vor şi când vor.

Mai exact în loc să ocolească piaţa Cibin ca să ajungă regulamentar la locurile de parcare din zona standurilor de flori a semnalizat cu tupeu stânga în mijlocul străzii, înainte de podul peste Cibin în zona PIM şi a făcut stânga peste linia continuă.

Noroc că şoferii care veneau din sens opus au fost atenţi şi au încetinit.

Interesant este că în acea zonă parcarea şi staţionarea este interzisă, dar la nici 10 metri distanţă erau două locuri de parcare libere.

Şoferul în speţă însă nu a catadisit să parcheze acolo.

YouTube video

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii