schimbări în trafic: străzile nu vor mai fi cu sens unic în zona oituz – hipodrom

Pe o parte din aceste străzi, pe care în prezent traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, acesta se va desfăşura pe ambele sensuri, iar de pe unele din aceste străzi va fi posibil atât virajul la stânga cât şi virajul la dreapta, pe bvd-ul Vasile Milea.schimbări în trafic: străzile nu vor mai fi cu sens unic în zona oituz – hipodrom

În cadrul Şedinţei Comune de Sistematizare ce a avut loc săptămâna trecută s-a adus în discuţie reabilitarea străzii Calea Poplăcii precum şi modificările care vor interveni în sistematizarea rutieră în urma reabilitării. Astfel, vor apărea parcări amenajate, staţii de autobuz cu alveolă şi va fi finalizată amenajarea sensului giratoriu existent la intersecţia cu str. Argeşului.

În cadrul aceleiaşi întâlniri, a fost reluată discuţia referitoare la modificările ce vor interveni în modul de desfăşurare al traficului rutier  în zona adiacentă bulevardului Vasile Milea, respectiv străzile din zona Oituz-Hipodrom. În aproximativ două săptămâni acest proiect va fi finalizat, astfel că, pe o parte din străzile menţionate, pe care în prezent traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, acesta se va desfăşura pe ambele sensuri, iar de pe unele din aceste străzi va fi posibil atât virajul la stânga cât şi virajul la dreapta, pe bvd-ul Vasile Milea.

Ultima oră

Comentariul meu