baletul dansez pentru tine pentru prima dată la sibiu

Cunoscutul coregraf Edi Stancu, însoţit de dansatorii din baletul celebrei emisiuni „Dansez pentru Tine”, va susţine un show de excepţie, în cadrul evenimentului „Dansezi de Ziua Femeii”. baletul dansez pentru tine pentru prima dată la sibiu

Prezenţi pentru prima dată la Sibiu, dansatorii profesionişti ai acestei trupe  vor oferi un cadou de neuitat tuturor doamnelor şi domnişoarelor ce vor veni să îi admire pe data de 6 martie, la Sala Transilvania, începând cu orele 20.00.

Spectatorii se vor bucura, de asemenea, de ritmurile lui Pepe, care va susţine duete cu Dragoş Chircu, finalist Vocea României, cu Valentin Dinu, finalist Românii au Talent, dar şi momente de dans alături de Andreea Toma, finalista şi partenera sa din emisiunea-concurs „Dansez pentru Tine”. Toate aceste reprezentaţii vor fi însoţite de dansurile originale ale artiştilor din baletul coordonat de Edi Stancu.

Evenimentul se va desfăşura într-un decor special, Sala Transilvania fiind drapată şi amenajată într-un mod inedit, specific Zilei Femeii.

Show-ul „Dansezi de Ziua Femeii” este evenimentul ideal pentru doamnele şi domnişoarele ce vor să îşi sărbătorească ziua într-un mod inedit, original şi special.

Ultima oră

Comentariul meu