video foto super distracție la carnavalul pe nocturnă de la arena platoș

Zeci de sibieni au participat oficial la concursul organizat la Arena Platoș cu ocazia organizării Carnavalului din acest sezon. Sibianul Tudor Popa a câștigat o excursie în Franța la tombola serii.video foto super distracție la carnavalul pe nocturnă de la arena platoș

Carnavalul pe nocturnă de sâmbătă seară de la Arena Platoș a avut parte de tot ce e nevoie pentru a ieși o petrecere pe care cei care nu au ajuns să participe la ea, au ce să regrete.

Peste 30 de sibieni și nu numai s-au înscris la concursul oficial de pe pârtia ”D” a Arenei Platoș, iar câștig de cauză au avut doi tineri costumați în Fred și Barney.

Preotul, călugărul, Spiderman, țigăncușele sau Albă ca Zăpada au fost personaje ce au făcut furori la Carnavalul pe Nocturnă.[nggallery id=815]

După ce au schiat gratis de la 22.00 la 24.00, toată lumea s-a mutat în apreschiul de la baza Arenei Platoș, acolo unde în jurul orei 2.00 s-a tras la sorți la tombola pentru o excursie la schi în Franța. Tânărul Tudor Popa a fost norocosul care a fost extras din urnă și s-a ales cu marele premiu.

Ultima oră

Comentariul meu