Zeci de sancţiuni date de poliţişti sibieni în acţiunea pe viteză

Un număr de 86 de sancţiuni contravenţionale aplicate şi două permise de conducere suspendate în cadrul acţiunii desfăşurate ieri, de poliţiştii rutieri pe linia combaterii vitezei neregulamentare. Acţiunile poliţiştilor sibieni au avut loc pe DN1.

Zeci de sancţiuni date de poliţişti sibieni în acţiunea pe viteză

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 86 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. „În cazul a doi conducători auto s-a dispus măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Cei doi şoferi au fost înregistraţi de aparatele radar rulând cu viteze de 101 km/h şi respectiv, 103 km/h pe raza localităţilor Sălişte, respectiv Şelimbăr, unde limita de viteză este de 50 km/h”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Precizăm că aceste acţiuni au, în primul rând, un caracter preventiv şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectării prevederilor legislaţiei rutiere.

Ultima oră

Comentariul meu