cum ne distrăm în cluburi în weekend: vunk concertează astă seară în oldies pub. maximilian vine în kapital

Vineri, 24 februarie 2012, după ora 24:00 trupa VUNK va concerta în Oldies Pub din Sibiu. Concertul binecunoscutei trupei va avea loc în cadrul evenimentului special de Dragobete din clubul sibian. În Kapital vine Maximilian sâmbătă seară, iar în Prime Club avem parte de un show cu bătaie în ciocolată între animantoarele sexy.cum ne distrăm în cluburi în weekend: vunk concertează astă seară în oldies pub. maximilian vine în kapital

 “Fermecată dansează“, “Pleacă“, “Regele şoselelor“, “Artificii pe tavan” sau “Vreau o ţară ca afară sunt piese care se regăsesc printre preferinţele fanilor trupei VUNK. Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu, Nicu Sarghea vor urca pe scena Oldies Pub pentru a sărbătorii româneşte Ziua Îndrăgostiţilor.

Maximilian cântă la Kapital. Seară mascată la Liquid The Pub

Pe 25 februarie în clubul Kapital va concerta Maximilian. Biletul costă 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi. Dacă vreţi să aveţi parte de un show special puteţi merge în Prime Club, pentru că acolo are loc “Chocolate Fight”.

În fine dar nu în cele din urmă în recentul deschis Liquid The Pub sunteţi invitaţi vineri 24 februarie la “Liquid Mascat”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu