topul mârlanilor: rosegur spune că mașina era în misiune pe turnului

Rosegur aduce precizări cu privire la întâmplarea din 15 februarie anul curent, la care face referire un articol din rubrica Topul Mârlanilor, când o mașină Rosegur a fost parcată lateral la intrarea pe strada Turnului. topul mârlanilor: rosegur spune că mașina era în misiune pe turnului

Redacția Ora de Sibiu a primit un punct de vedere oficial al companiei Rosegur în legătura cu mașina surprinsă de reporterii noștri parcată neregulamentar pe strada Turnului.

Iată punctul de vedere Rosegur:

”Precizăm că mașina Rosegur se afla în intervenție la un obiectiv protejat aflat la o distanță de aproximativ cinci metri de locul parcării.

Agenții noștri au fost nevoiți să intervină rapid pentru a ține situația sub control până la sosirea echipajului de poliție, ceea ce au și reușit cu succes. Datorită intervenției rapide a agenților Rosegur nu au existat pagube materiale iar situația a fost aplanată până la sosirea autorităților competente.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat persoanelor aflate în trafic în zonă”, se arată în comunicatul Rosegur.

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu