spectacolul “o femeie singură” cu maia morgenstern a fost reprogramat. vezi pentru când!

Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu va invita, 9 martie 2012, ora 19.00, s-o urmariti pe Maia Morgenstern in spectacolul “O femeie singura” de Franca Rame si Dario Fo, in regia lui Marcel Stanciucu.spectacolul “o femeie singură” cu maia morgenstern a fost reprogramat. vezi pentru când!

Spectacolul cu Maia Morgenstern prezinta, asa cum spun realizatorii, “drama unei femei devastate(…), singura, violentata de un sot gelos si agresiv, putin imatura, putin<<ratacita>>, cu sclipiri de umor(…)”Este utilizata, in spectacol, muzica de jazz, cu siguranta pe gustul interpretei.

Preţurile biletelor pentru acest spectacol sunt de 40 şi 50 de lei, iar pentru studenţi, elevi şi pensionari se vor comercializa bilete cu 30 de lei bucata.

Update: Se joacă pe 11 martie

”Multe spectacole din tara,datorita vremii din ultima luna ,au fost reprogramate! Fiind dat peste cap atat programul artistilor,cat si al salilor de spectacole. D-na Maia Morgenstern,va onora invitatia iubitorilor de teatru din Sibiu in data de 11 martie 2012 ,ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu”, se arată într-o precizare a organizatorilor.

Ultima oră

Comentariul meu