sala transilvania împânzită cu 18.000 de metri liniari de pânză pentru concertul lui pepe

Impres Star transformă din nou Sala Transilvania din Sibiu într-o superbă sală de spectacole, cu ocazia evenimentului „Dansezi de Ziua Femeii”. Marți, 6 martie, începând cu orele 20.00, spectatorii vor fi întâmpinați de un decor special, care va transmite emoția unei seri unice, dedicată în special doamnelor și domnișoarelor.sala transilvania împânzită cu 18.000 de metri liniari de pânză pentru concertul lui pepe

 Tavanul sălii va fi acoperit de 18.000 de metri liniari de pânză, pentru o acustică bună și o atmosferă primitoare, 30.000 wati de lumini vor inunda sala, făcându-i pe spectatori să uite că se află într-un spațiu dedicat competițiilor sportive, iar 20.000 wati de sunet vor fi adaptați perfect atât pentru caracteristicile locației, cât și pentru vocile și ritmurile artiștilor.

Prezent pentru prima dată la Sibiu, Baletul Dansez pentru Tine, coordonat de coregraful Edi Stancu, va susține un show incendiar, alături de finaliștii celor mai de succes emisiuni TV din România: Dragoș Chircu – finalist la Vocea României, Andreea Toma – finalistă la Dansez pentru Tine și Valentin Dinu – finalist la Românii au Talent. Amfitrionul spectacolului va fi cunoscutul artist latino – Pepe. Evenimentul, care va fi prezentat de Marian Matei, va dura 2 ore.

Show-ul „Dansezi de Ziua Femeii” este cadoul perfect, mai ales în luna martie, luna dedicată reprezentantelor sexului frumos.

Cei interesați pot achiziționa înca bilete de la Agenția Teatrală, Sala Transilvania, Librăria Humanitas sau online pe bilete.ro, eventim.ro și concertpepe.ro. Prețul biletelor este numai 50, 70 și 100 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu