primăria sibiu a stabilit cine primește locuințele anl. vezi lista completă!

Municipalitatea sibiană a publicat pe pagina oficială de web lista cu sibienii care primesc o locuință de tip ANL în imobilul de pe strada Independenței.primăria sibiu a stabilit cine primește locuințele anl. vezi lista completă!

Lista a fost aprobată și în ședința ordinară a Consilului Local Sibiu, avută loc joi 23 februarie.

Este vorba de 85 de persoane care au îndeplinit cel mai bun punctaj din totalul de dosare depuse.

Primăria așteaptă timp de șapte zile depunerea eventualelor contestații din partea celor care nu au primit locuințe în urma depunerii dosarelor.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU NUMELE CELOR CE AU PRIMIT LOCUINȚĂ ANL

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. De unde ati luat aceasta lista? Pe lista preliminara cu cele 350 de persoane de pe situl Primariei nu figureaza persoanele din aceasta lista. Asadar ce lista este aceasta?

  2. Nu inteleg cum de o singura persoana primeste punctaj de 50-60 si de exemplu noi suntem 3 si avem 40????unde este corectitudinea??

  3. mai oameni buni, voi mai credeti in punctaje si ca primeste cine merita ? ce naiba ? daca nu impingi , nu se misca…..

  4. la soacra mea i-a cazut capul de leu in cap la farmacia 24 acum 4 ani in 26 feb 2009 si nu ne-a bagat nimeni in seama desi suntem proaspeti casatoriti cu o fetita de 2 ani dar inca stam in chirie si induram multumim

  5. verificati Fam COCA STEFAN care are 2 case cu chirie una ptr lucuit si alta pentru firma proprie SC SCRIPTUS,si a mai primit o locuinta ANL sibiu str INDEPENDENTEI,iar alti astept cu ani batar o garsoniera

  6. Intrebare?
    Cat de bine au fost verificate actele celor care au depus cereri pentru locuinte ANL.
    Stiu persoana care este divortata si primeste garsoniera anl, si a mai primit si teren de constructie de casa in sura mare. De ce uni pot primi si alti nu?
    Locuinta ANL este pe numele de cand era casatorita iar terenul l-a primit pe numele de fata. Cine verifica aceste date?
    Persoana se afla la pozitia 35 pe lista d-voastra.