mediașul a învins în derbiul județului la baschet. gaz metan a bătut cu 102-94 pe csu sibiu

Medieșenii au avut viață grea cu CSU Sibiu în partida de miercuri seară. Sibienii au suferit pe teren datorită lui Riley, americanul jucând accidentat. CSU joacă sâmbătă acasă cu Miercurea Ciuc.mediașul a învins în derbiul județului la baschet. gaz metan a bătut cu 102-94 pe csu sibiu

Dacă Riley și Austin ar fi putut evolua la capacitate maximă cu siguranță că Gaz Metan ar fi avut de furcă în meciul cu CSU Sibiu.

În condițiile în care însă cei doi americani ai Sibiului au făcut eforuturi vizibile să joace la Mediaș, soarta partidei a fost una de bun augur pentru echipa lui Ovidiu Teleabă.

Mediașul a învins cu 102-94 la capătul unui meci spectaculos și plăcut pentru publicul prezent în Sala Sporturilor din municipiul din nordul județului.

Gaz Metan:

Moore 6, Mitchell 16, Drăgușin 3, Dumitrescu 18, Ivanovic 15, Jucan 10, Nicoară 15, Tomeljak 11, Zigeranovic 8

CSU Sibiu:

Scott 17, Riley 7, Austin 6, Crăciun 12, Wisseh 29, Khartchenkov 23

Vulc: „Echipa a jucat bine”

”A fost greu pentru că Riley nu a putut să joace la capacitatea lui normală. El a jucat accidentat la picior. Chiar și așa a evoluat bine. Meciul a fost bine pregătit și am jucat cât am putut. Austin a jucat și el cu dureri la umăr. Și Nikita a jucat bine. Ne-au bătut așa cum ne era frică, pe recuperările ofensive”, a spus Mircea Vulc pentru csusibiu.ro. Pentru ca problemele de la picior să nu se agraveze, americanul Riley va fi menajat în meciul de sâmbătă. ”Cu Miercurea Ciuc o să îl menajăm pentru că avem două deplasări grele și importante la Tg. Jiu și Craiova”, a mai declarat Mircea Vulc.

Ultima oră

Comentariul meu