video csu sibiu are patru jucători indisponibili pentru derbiul cu gaz metan mediaş

Cătălin Vulc nu poate să conteze la capacitate maximă pe Riley, Austin, Lefter şi Răducanu pentru partida de miercuri de la 18.45 din deplasare cu Gaz Metan Mediaş. Nikita Khartchenkov îşi doreşte ca CSU să obţină 3 victorii în următoarele patru meciuri.video csu sibiu are patru jucători indisponibili pentru derbiul cu gaz metan mediaş

Directorul sportiv Horaţiu Floca a spus marţi că Sibiul merge să îşi vândă scump pielea în faţa echipei lui Ovidiu Teleabă. „Ne aşteaptă un meci greu fără îndoială. Mediaşul este în creşte de formă şi se pare că lucrurile s-au liniştit acolo după problemele din tur. Chiar dacă calculele hârtiei spun că Mediaşul are prima şansă, vom merge să jucăm şi nu ne vom da în lături”

Sibiul are mai mulţi jucători cu probleme medicale înaintea partidei de miercuri seară „Sunt din păcate probleme de sănătate în rândul echipei şi avem o serie de jucători ce acuză diferite accidentări. Davon Austin acuză probleme la umăr, Riley a făcut acum câteva zile o entorsă de metatarsiene şi nu s-a putut antrena în ultima perioadă. Andrei Lefter nu a făcut nici el antrenamente marţi, iar Sorin Răducan are şi el probleme la un genunchi. Sperăm ca cel puţin 2-3 jucători din aceştia să fie pe teren şi să nu mai avem parte de alte accidentări”, a mai declarat Horaţiu Floca.

Khartchenkov este optimist

Nikita Khartchenkov, a afirmat marţi că CSU poate învinge la Mediaş numai dacă va face un joc în viteză. Acesta speră ca CSU Sibiu să câştige cel puţin trei din următoarele patru jocuri. „Va fi un meci foarte greu, dar avem şi noi şansa noastră să învingem. Vom face tot ce e posibil ca să învingem. Ştiu că meciul cu Mediaşul este şi un veritabil derbi şi asta ne motivează şi mai mult pe toţi cei de la CSU ca să învingem. Am putea să facem un cadou frumos pentru fani. Mediaşul are jucători masivi ce joacă rapid, iar în apărare sunt agresivi. Va fi dificil să câştigăm. Vom juca după Miercurea Ciuc la Rovinari şi Craiova cu două echipe care luptă şi ele pentru accederea în play off. Sper ca să câştigăm 3 din următoarele 4 partide”, a afirmat acesta.

Lefter vrea un joc în viteză

Lefter speră ca CSU să reuşească un joc în viteză pentru a învinge pe Gaz Metan. „Avem meci greu cu Mediaşul. Perioada de pauză cred că a fost în favoarea noastră asta şi în perspectiva meciului cu Gaz Metan. Dacă vom juca rapid la Mediaş atunci această armă poate fi în avantajul nostru şi putem să câştigăm”, a declarat acesta.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu