eurolines a deschis primele două tui travel center în sibiu

In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel PLC. In Sibiu, doua agentii stau la dispozitia clientilor care inteleg si isi respecta dreptul la o vacanta garantata de nr. 1 mondial sub numele de TUI TravelCenter. eurolines a deschis primele două tui travel center în sibiu

Acest parteneriat reprezinta finalizarea unei tranzactii care extinde operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si marcheaza  inceputul colaborarii pentru piata din Romania si Moldova.

Prin tranzactia incheiata, Eurolines a preluat si societatea detinuta de TUI in Romania – Danubius Travel, binecunoscuta in Constanta.

Toate aceste demersuri s-au facut pentru a sustine un crez si o misiune – aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client prin oferirea unui nou standard in domeniul serviciilor turistice.

Grupul Eurolines crede ca este nevoie de o retea de agentii de turism in care notiuni ca siguranta pachetului turistic vandut si calitatea vacantei sa nu fie concepte fara continut, ci sa se traduca printr-o consultanta de calitate in momentul cumpararii pachetului, prin oferirea  celei mai largi palete de destinatii si hoteluri in exclusivitate si prin garantarea unei vacante in adevaratul sens al cuvantului.

In Sibiu, doua agentii stau la dispozitia clientilor care inteleg si isi respecta dreptul la o vacanta garantata de nr. 1 mondial sub numele de TUI TravelCenter.

Ambele agentii sunt cunoscute in Sibiu: prima este agentia EUROLINES, din Bd. Vasile Milea, Bl. 10, iar a doua este agentie TUI TravelCenter din Piata Mare (Bd. Nicolae Balcescu Nr. 2).

Agentiile raman fidele conceptului de “Travel Hypermarket”, acest lucru insemnand ca numai de aici se vor putea achizitiona in continuare ofertelor tuturor touroperatorilor germani si romani de succes. Un plus de valoare o va oferi cota importanta  reprezentata de produsele World of TUI.

Un produs ce merita prezentat mai atent este primul charter marca TUI cu plecare din Romania, charter operat in parteneriat cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus. Destinatia aleasa – TURCIA.

Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a celor mai cerute si apreciate hoteluri din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3*+ si mergand pana la cele de 5*.  Fiecare hotel are ratinguri obtinute atat de la clientii romani, cat si de la cei germani, dupa criteriile: mancare/bauturi, sport/fitness, amuzament si facilitati pentru copii, Turcia fiind, in primul rand, o destinatie de familie.

Siguranta primului charter marca TUI este data de catre numele care au creat acest produs – Grupul Eurolines Romania, tour-operatorul TUI Turcia si compania turca Pegasus Airlines, parteneri care pun pe primul plan respectarea programului prezentat.

Momentul in care este lansat produsul charter marca TUI cu destinatia TURCIA este cel mai bun pentru a oferi clientului exigent, obisnuit cu vacante de calitate, un pachet sigur si garantat. Din 2012 TUI va contribui la ridicarea gradului de satisfactie a turistului din Romania. Este primul pas catre universul “WORLD of TUI” al carui obiectiv – acela de a asterne un zambet pe fata fiecarui client –  vine mai aproape de turistii romani.

Despre Grupul Eurolines

Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Rep. Moldova, estimeaza pentru 2011 o crestere de aproximativ 22%, ajungand astfel la o cifră de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezinta activitatea companiei TOURING EUROPABUS, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI Travel Center.

Cele mai dinamice trei companii din Grup in 2012 sunt:

TOURING EUROPABUS, cu o crestere de 32%. Din cifra de afaceri inregistrata de retea pana la data de 31.10.2011 estimam ca anul 2011 se va incheia la o valoare de aproximativ 133 milioane lei. Motorul principal al acestui trend ascendent il constituie vanzarile de turism care le-au depasit pe cele din 2010 cu 60%!

NOVA Travel, tour-operatorul Grupului, va incheia anul cu o crestere de + 21,5%;

TOURING RENT AUTO, care opereaza in piata sub brandul Payless, estimeaza cresterea pe 2011 la 30%.

Despre TUI Travel

TUI Travel PLC operează în 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la 19 miliarde de euro.

Despre Danubius Travel

Danubius Travel, societate detinuta de TUI Travel PLC, Ciprian Popescu si Camelia Dinu in Romania este una dintre primele companii de turism infiintate in Romania, in anul 1990 si  are sediul central la Constanta. Danubius Travel va devani parte integranta a Grupului Eurolines,  pastrandu-si ariile sale de expertiza – turismul de incoming, croaziere si business travel. Ciprian Popescu isi va pastra pozitia in cadrul managementului companiei.

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 14 societati, are cca 450 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si peste 200 de autoturisme.

Cifra de afaceri a Grupului in 2010 a fost de peste 143 mil lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu